OM OSS

Eventyrsport – mindre stress, mer eventyr


Vi forhandler nå kajakker fra Oru


Eventyrsport forhandler kvalitetsprodukter som skal gjøre friluftslivet mer tilgjengelig for deg. Enten du bor i byen og har lite lagringsplass for turutstyr, eller du bor et stykke unna favorittlekeplassen din og må frakte med deg utstyret, kan våre produkter være med på å gi deg en litt enklere hverdag og gjøre din favorittaktivitet litt mer tilgjengelig. Takk for at du handler hos oss!

Vi er forhandler av Oru kajakker i Norge. Dette er kajakker av svært høy kvalitet som passer svært godt for norske forhold. Oru kajakker er sammenleggbare, noe som er svært viktig for oss som bor i Norge. Med sammenleggbare kajakker fra Oru kan du nemlig enkelt ta dem med deg – perfekt for deg som liker å padle på nye steder. Du slipper nå å ta kajakken din på taket på bilen; du kan legge dem i bagasjerommet på bilen eller ta den med deg på bussen. 

Ofte stilte spørsmål

Fant du ikke svaret på det du lurte på? Kontakt oss her.

Nei. Vi er en norsk nettbutikk. Det vil si at prisene du ser i nettbutikken er prisen du må betale og det er ingen skjulte kostnader. Dersom du velger å få produktet sendt til deg, vil frakt tilkomme.

Vi har to alternativer: Du kan hente varene din hos oss på Møhlenpris i Bergen, eller du kan få dem sendt til deg i posten. Vi sender til hele Norge. Frakt tilkommer.

På grunn av en rekke faktorer, som etterdønningene av pandemien, krigen i Ukraina, mangel på råvarer og vår lagerbeholdning, vil leveringstidene kunne variere. Dersom varen ikke er på lager hos oss, vil leveringstiden være rundt 2 uker, men det vil kunne variere. Kontakt oss ved spørsmål.

Vi bruker DNB og Vipps sin fakturaløsning for betaling. Dersom du har aktivert faktura i Vipps-appen, vil du få fakturaen dit. Når fakturaen er betalt, vil vi behandle din ordre. 

Ja! Vi har demo-produkter tilgjengelig på Møhlenpris i Bergen. Bruk kontaktskjemaet til å sende oss en melding, så kan vi avtale nærmere.

Shopping Cart